FAQ

Q: Doet Phranid ook her-stoffering?
A: Ja…, met een grote ‘maar.’ Want voor slechts weinig zitmeubels is herstoffering kosten-efficiënt. De bekleding van een stoel vertegenwoordigt ongeveer 70 tot 80% van de waarde. Nu veel meubelen machinaal worden vervaardigd is nieuw kopen vaak voordeliger dan opnieuw laten bekleden. Maar als u een dierbaar zitmeubel of design klassieker niet kwijt wilt doen we graag een offerte.

Q: Doet Phranid ook aan meubel design?
A: Nee, we houden van mooie zitmeubels en design maar we ontwerpen zelf niet.

Q: Doet Pranid ook andere dingen dan zitmeubels?
A: Ja, en nee. Nee, voor kleding en kledingreparaties. Maar als een designer voor een project wil dat wij alle bekledingen doen, zoals bijvoorbeeld bijpassende wandpanelen, dan doen we dat. Verder zijn we dol op het bekleden van uniek custom design zoals jachten, vliegtuigen en auto’s. Daarin kan Kannika haar kwaliteiten als modelmaakster het best kwijt.

Q: Kan Phranid ook leer verwerken?
A: Eerlijk gezegd doen we niet anders, bekledingen van leder zijn onze specialiteit. Meer dan de helft van onze opdrachten bestaat uit lederen bekledingen. Onze machines zijn zelfs geschikt voor tuig-leder al krijgen we daar weinig opdrachten voor.

Q: Doet Phranid ook aan up-cycling?
A: We zijn geneigd naar het antwoord op de vraag naar her-stoffering te verwijzen. Maar goede up-cycling betekent ook het toevoegen van waarde aan een object. Als je bijvoorbeeld op een veiling voor een prikkie een chaise longue op de kop tikt en er iets heel bijzonders van wilt maken moet je zeker even met ons komen praten.

Q: Heeft Phranid transport mogelijkheden?
A: Ja, we hebben een bus met vijf kubieke meter laadruimte, waarachter eventueel een aanhanger kan.

Q: Wat zijn de leveringsvoorwaarden van Phranid?
A: We hanteren de leveringsvoorwaarden vastgesteld door de Koninklijke Branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie, zie: https://www.cbm.nl

Q: Welke tarieven hanteert Phranid?
A: Het reguliere uurtarief voor de meubelbranche, u krijgt dus uitzonderlijke kwaliteit tegen het standaard tarief. Ons uurtarief geldt voor alle werkzaamheden, met uitzondering van eventuele chauffeursdiensten, voor het halen en brengen van goederen wordt een all-in kilometertarief berekend.